Over Ons

Homehealing.nl for healing at home.

 

“Leer hier hoe gezond te worden en te blijven.”

 

Homehealing heeft als doel mensen te helpen met het verbeteren van hun gezondheid door het aanbieden van relevante en nuttige informatie.

Het idee is om door middel van een reeks van nuttige artikelen die betrekking hebben op verschillende aspecten zoals voeding, beweging, therapieën en levensstijl tot een holistische aanpak te komen en hiermee het lichaam te ondersteunen en te kunnen herstellen.

Het menselijk lichaam is immers zeer goed ontwikkeld en in staat om allerlei gezondheidsproblemen op te lossen. Maar helaas dit wil niet altijd lukken, doordat bijvoorbeeld het probleem te groot is of dat er te veel verstorende factoren tegelijk spelen die het lichaam niet allemaal aan kan. Ook is het zo dat de moderne mens niet altijd er een gezonde levenswijze op nahoudt. We eten ongezond, bewegen te weinig, hebben te veel stress, etc.

Als we ons lichaam goed verzorgen en voorzien van goede voedingsstoffen, goede energie en we ontdoen ons lichaam van verstorende factoren en giftstoffen, dan is de kans groter dat ons lichaam wel het probleem kan confronteren en oplossen.

In de wereld zijn er zogenaamde “Blue zones” dit zijn gebieden in de wereld zoals bijvoorbeeld plekken in Japan en Sardinië waar de mensen gemiddeld boven de 100 jaar oud worden. Er is onderzoek gedaan naar de reden waardoor deze mensen zo oud kunnen worden en op hoge leeftijd nog zo fit zijn.

Het antwoord bleek te liggen in drie hoofdgroepen; Voeding, beweging en sociale interactie.

Dus help je eigen lichaam zich goed te kunnen verzorgen door de juiste omstandigheden te creëren.

 

We wensen u veel succes en een goede gezondheid toe.

 

Team HomeHealing